BELARUS filosofi

BELARUS -Filosofi

Tillförlitlighet, Enkelhet, Trygghet

 

 

Tillförlitlighet

En traktor från BELARUS är en maskin du kan lita på. BELARUS maskiner används av proffesionella brukare över hela världen, det ställer krav på tillförlitlighet och hållbarhet. BELARUS traktorer testas nogrannt och hårt i många år innan de släpps ut på marknaden. Det gör att traktorerna är väl utprovade när de släpps på marknaden.

Enkelhet

BELARUS traktorer säljs till stor del på marknader som saknar ett fungerande servicenät eller där det är omöjligt att nå en fullutrustad serviceverkstad inom rimlig tid eller avstånd. BELARUS traktorer är därför konstruerade för att kunna repareras under fältmässiga förhållanden och med enkla verktyg. Trots sin enkelhet har BELARUS traktorer ofta en utrustningsnivå utöver vad likvärdiga konkurrenter kan erbjuda.

Kombinationen av den servicevänliga konstruktionen och låga priser på reservdelar gör att reparaionskostnaden hålls på en rimlig nivå.

 

Trygghet

BELARUS traktorernas enkla konstruktion gör att det finns få komponenter som kan krångla. En kraftigt dimensionerad maskin med välbeprövad teknik bäddar för många problemfria drifttimmar. Alla maskiner oavsett märke går förr eller senare sönder och då kan du känna dig trygg med den service våra återförsäljare kan erbjuda dig lokalt. Från vårt centrala reservdelslager kan vi snabbt leverera de flesta reservdelarna.

 

Ekonomisk att köpa -Ekonomisk att äga

BELARUS traktorer är byggda för att hålla många timmars hårt arbete. De är relativt billiga i inköp, vilket ger en låg kapitalkostnad för ägaren. Underhållskostnaden för en BELARUS är i regel låg tackvare låga reservdelspriser. BELARUS traktorerna har bränsleeffektiva motorere och transmissioner med låga effektförluster, det ger god driftekonomi. Sett till inköpspriset är andrahandsvärdet på en BELARUS ofta högt, det ger ett lågt återanskaffningsvärde. Med dessa argument i åtanke vill hävda att du får en bra totalekonomi med en BELARUS traktor.

En av världens mest sålda traktorer

NYHETER

2013-03-25

Välkommen till BELARUS nya Svenska hemsida

Kontakt

  • info@noli.se
  • tel. 08-530 60 400

 

Powered by: